Spring til indhold

USA-tur 2010 – 27. marts

2010-Nikon-0143.JPGEfter at have sovet ud og fået morgenmad havde jeg dagen for mig selv inden resten af gruppen landede ved 20 tiden. Jeg var dog handicappet af at min GPSr havde besluttet at stå af (muligvis på grund af et defekt lader kabel til bilen) så jeg måtte udse mig en rute på Google Maps og så se om ikke jeg kunne finde både ud hjem efter det. Det gik også fint så det blev til en dejlig lille tur langs kysten til Ranchos Palos Verdes og tilbage igen.

Efter det kørte jeg tilbage til hotellet for at slappe lidt af inden jeg skulle hente Torben ved lufthavnen når han vor kommet igennem tolden, og det passede også fint med at jeg var kørt der ind af da han SMS’ede at han stod ved bagage udleveringen ved terminal 2 så jeg kunne køre forbi og hente ham ca. 10 minutter senere.

Efter vi kon tilbage til hotellet var resten af Torbens gruppe ikke kommet endnu da de lige skulle omkring og hente deres udlejnings-biler så vi benyttede lige chancen til at gå ned og finde den nærmeste cache og så fik jeg også lige lidt aftens mad.

Da vi kom tilbage til hotellet var de andre også ved at dukke op og få sig checket ind så vi stod lige og snakkede lidt med dem inden vi gik i seng. Denne dag have jo været en lang rejse dag for de sidst ankomne.

Se billeder og kort ved at klikke på linket herunder:

Roadtrip USA 2010 – 27. marts

USA-tur 2010 – 27. marts [maptype=G_PHYSICAL_MAP;height=500]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *