Spring til indhold

8 nye geocoins

2010-Nikon-2604.JPGDet er farligt at gå på nettet når der kommer mail om nye geocoins, ikke mindst når det er coins af den type som jeg godt kan li’ med fine små detaljer, farver og måske lidt keltisk inspireret. Det var tilfældet i starten af august måned og jeg “kom til” at købe 8 nye geocoins da jeg gerne køber hele serien når samme coin fåes i flere udgaver.

Denne gang var det geoswag der havde en ny serie på 2*7 mønter til salg, 2 forskellige metaller (antique bronze & antique copper) med detaljer (emalje+krystaller) i 7 forskellige farver (Dark, Dark Blue, Green, Light Green, Orange, Red og Purple), jeg købte dog kun udgaven i antique bronze + en mønt lavet i anledning af alle de events der var i forbindelse med geocaching’s 10 års jubilæum (det er den der ligger øverst på de 2 første billeder).

Serien hedder “Celtic Circle of Life” og de 7 farver skal symbolisere “mind, body, spirit, soul, heart og life” + en for night (nattecacher) og på geocaching.com får de dette ikon: Celtic Circle of Life

I dag ankom mønterne så og her er et billede af dem alle sammen (for og bagside) samt nærbillede af en af dem.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *